Over BLID

 "BLID" is een organisatie voor dierenwelzijn, met de klemtoon op "welzijn van" en "respect voor” dieren.

Lees meer...

BLID nieuws

Wij voegen de daad bij het woord en willen dat er beterschap komt voor dieren, ze moeten het goed hebben hier in België.

Lees meer...

Steun BLID

Wij hebben steun nodig van mensen zoals u, om dieren een dierwaardig bestaan te kunnen bieden.

Lees meer

Geslaagde leden-en sympathisantendag. Afdrukken E-mailadres


BLID kan zijn leden-en sympathisantendag van 24 oktober als geslaagd noemen. De opkomst voor de eerste ontmoeting was goed voor ongeveer vijfhonderd aanwezigen, die genoten hebben van de maaltijden, de aanwezigheid van tv personaliteiten, en van het optreden van Christoff en Lindsay.

 

Het aanstellen van de peter en meter was het hoogtepunt van de ledendag, Christoff en Lindsay zijn de juiste keuze geweest om dit op te nemen.
Christoff die zei zeer vereerd te zijn met deze aanstelling, was duidelijk aangeslagen met de getoonde beelden van dierenverwaarlozing, kondigde meteen aan volgend jaar voor zijn organisatie een benefiet optreden te geven.
En hij wil dat zijn fans lid worden van BLID.

Lindsay van haar kant wil zelfs eens mee op terrein gaan bij een dergelijke inspectie, en drukte ons op het hart, indien ze iets kunnen doen voor BLID, we zeker contact met hen moeten opnemen.

BLID is ook al uitgenodigd op de fandag van Christoff, ergens in maart volgend jaar in het Bellekouter complex te Affligem. Waar er een promotiestand zal worden opgezet en er ook een toespraak zal zijn over BLID.

BLID is alvast tevreden met Christoff en Lindsay als peter en meter. website christoff